en bild

Om oss

Sollentuna Specialistklinik grundades 2007.

Om oss

Specialistläkarmottagningen innefattar specialiteterna endoskopi, öron- näsa- och halssjukdomar och smärtmottagning. I våra lokaler finns dessutom en ögonmottagning, Ögonkliniken Vision. Det finns även specialister i anestesiologi knutna till kliniken. Alla våra läkare är specialister med mångårig erfarenhet inom sin specialitet. Teamet består dessutom av sjuksköterskor med hög kompetens och långvarig erfarenhet inom yrket.

Ytterligare information om vår verksamhet och vårt arbete för ökad kvalitet och patientsäkerhet kan du läsa i vår patientsäkerhetsberättelse.

Patientsäkerhetsberättelse

Patientsäkerheten är avgörande för oss och vi tar hänsyn till den i alla våra processer. I Patientsäkerhetsberättelsen kan du som läsare få en uppfattning om verksamheten och hur den bedrivs ur patientsäkerhetssynpunkt. 

Läs Patientsäkerhetsberättelse 2019

Miljö och kvalitet

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004. Vi arbetar aktivt enligt uppställda miljömål och vi strävar ständigt efter att förbättra och utveckla vårt miljöarbete.

Arbeta hos oss

Skulle du vara intresserad av att jobba här hos oss, nu eller i framtiden, heltid eller deltid? Vi tar gärna emot din spontanansökan!

Anmäl ditt intresse här